← Terug naar programma overzicht

Koop
hier je
kaartjes

OVERIG

EXPOSITIE

THEATER

MUZIEK

WORKSHOPS

Workshop intimiteit in fotografie vanuit verschillende invalshoeken

◾ Datum:

21.5.2022

◾ Tijd:

13:00

◾ Locatie:

MAQAM

◾  

Gratis

Om intimiteit in fotografie vanuit verschillende invalshoeken te bekijken, organiseert Foam een workshop gegeven door fotografe Elena Annastasia in MAQAM.
No items found.

Om intimiteit in fotografie vanuit verschillende invalshoeken te bekijken, organiseert Foam een workshop gegeven door fotografe Elena Annastasia in MAQAM.

Van jongs af aan kreeg Elena mee hoe haar moeder zich bezighield met fotografie. Dit heeft haar geïnspireerd om zelf te ontdekken hoe ze momenten die haar dierbaar zijn puur en kwetsbaar vast te leggen. Dat kwetsbaarheid tot verbinding leidt is iets wat ze met anderen wil delen en onderzoeken.

In deze workshop zal Elena met jou bevragen hoe je intimiteit vastlegt op beeld. De workshop vindt plaats in MAQAM, waar momenteel de tentoonstelling Double Portrait van Cemre Yesil te zien is. Hierin is intimiteit een belangrijk thema, met de focus op de relatie tussen moeder en kind. Daarmee zullen er tijdens de workshop verschillende blikken worden geworpen op het onderwerp, en zijn deelnemers vrij om hun eigen ideeën uit te wisselen.

Wanneer?
Zaterdag 21 mei 2022

Hoe laat?
van 13.00 tot 16.00 uur

Aanmelden bij nuray@foam.org.

*Foto uit de serie Vulnerability (2020), © Elena Annastasia


Schrijf je in!
+

Bedankt, je aanvraag is verzonden!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Gerelateerd aan dit programma
+
Zo bereik je ons →