← Terug naar programma overzicht

RSVP

Koop
hier je
kaartjes

OVERIG

EXPOSITIE

THEATER

MUZIEK

WORKSHOPS

Wilde Woorden in het Westerpark

◾ Datum:

23.6.2024

◾ Tijd:

14:00

◾ Locatie:

Westerpark

◾  

gratis

Wilde Woorden keert terug naar het Westerpark met een hele bijzondere editie, en we zijn erg blij om hier met een optreden van Salah Eddine Mesbah onderdeel van te zijn.
No items found.

Reflectie, innerlijke extase en transcendentie. Tijdens Wilde Woorden vervlecht Salah Eddine Mesbah spirituele Andalusische muziek met poëzie. 💫

Voor de editie in 2024 bundelt Wilde Woorden haar krachten met 10 verschillende Amsterdamse Spoken Word organisaties om het beste van de stad te presenteren. Namens MAQAM is Salah Eddine Mesbah onderdeel van het programma. Laat je meevoeren door de betoverende klanken van Mesbah, een talentvolle vocalist die een nieuwe generatie spirituele soefi vocalisten vertegenwoordigt. Geboren in Tanger en samenwerkend met het Amsterdams Andalusisch Orkest, brengt hij een unieke muzikale ervaring. Andere artiesten die je op het podium kunt verwachten zijn Lelie Danesh, Raffi Feghali, Farah Badloe, Niels Caszo, Zulile Blinker, Gershwin Bonevacia, Luan Buleshkaj, Blaxtar + Gerben van Etten en Jackie Askin.

Het programma in het Westerpark is gratis te bezoeken en vindt plaats om 23 juni van 14:00 - 15:30 en 17:00 - 18:30

Schrijf je in!
+

Bedankt, je aanvraag is verzonden!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Gerelateerd aan dit programma
+
No items found.
Zo bereik je ons →