← Terug naar programma overzicht

Koop
hier je
kaartjes

OVERIG

EXPOSITIE

THEATER

MUZIEK

WORKSHOPS

Woorden leven aka boekenclub 2.0 samen met Nabila el Ouatassi

◾ Datum:

28.2.2022

tot en met februari

◾ Tijd:

10:04

◾ Locatie:

MAQAM

◾  

Het Amsterdams Andalusisch Orkest & Meervaart Studio present Woorden leven. Heb jij een liefde voor literatuur? Wil je naast het lezen ook met anderen over boeken discussiëren? Kom jij uit Amsterdam (Nieuw) West?
No items found.

Meld je dan aan voor ‘Woorden Leven’ aka De Boekenclub 2.0 ‘Woorden Leven’ brengt de kracht van literatuur weer terug op de kaart. Het lezen van een boek, artikel of gedicht raakt een persoon individueel. De lezer voelt zich verbonden met de auteur en er komen emoties vrij. Hoe worden de woorden gelezen? Wat doen de woorden met de lezer? Welke soort contexten spelen een rol? Dit zijn belangrijke vragen om in groepsverband te bespreken. Hierdoor ontstaan er nieuwe perspectieven, ontwaken de deelnemers van de stilte naar gesprek en kunnen discussies leiden tot verscherping.

Gedurende het project (8 bijeenkomsten) behandelen we twee boeken, deze boeken zijn verbonden aan een maatschappelijk thema. De boeken zijn door twee vakspecialisten auteurs, kleinkunstenaars, sprekers en woordkunstenaars geselecteerd. Tijdens de bijenkomsten bespreken we onze leeservaring, maar ook hoe de thema’s in het boek jouw persoonlijk raken. En als kers op de taart organiseren we aan het einde van de serie een gezamenlijke verhalenavond onder muzikale begeleiding van het Amsterdams Andalusisch Orkest in MAQAM.

  • Elke week tot 18 januari 2022
  • Kosten: gratis
  • Aanmelden is niet meer mogelijk. Evenement is reeds begonnen.
Schrijf je in!
+

Bedankt, je aanvraag is verzonden!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Gerelateerd aan dit programma
+
No items found.
Zo bereik je ons →