← Terug naar programma overzicht

RSVP

Koop
hier je
kaartjes

OVERIG

EXPOSITIE

THEATER

MUZIEK

WORKSHOPS

Grachtenfestival Dokwerk Saxophone Quartet

◾ Datum:

18.8.2023

◾ Tijd:

14:00

◾ Locatie:

MAQAM

◾  

Gratis

Lisa Schreiber, Jen-Hong Wu, Ileana Termini en Pedro Silva delen een passie voor saxofoon en de taal van muziek en richtten tijdens hun studie aan het Conservatorium van Amsterdam hun kwartet op.
No items found.

Onze bruisende stad Amsterdam bracht de jonge musici van het Dokwerk Saxophone Quartet bij elkaar. Lisa Schreiber, Jen-Hong Wu, Ileana Termini en Pedro Silva delen een passie voor saxofoon en de taal van muziek en richtten in 2019 tijdens hun studie aan het Conservatorium van Amsterdam hun kwartet op.

De samensmelting van hun verschillende culturen en achtergronden nodigt uit tot een eindeloze rijkdom en verscheidenheid aan muzikale mogelijkheden en keuzes. Onbevangen en lichtvoetig strijden zij voor een blijvende plaats voor de klassieke saxofoon in de muziek van vandaag en morgen!

De vreugde, energie, humor en vurigheid die ze uitstralen tijdens het spelen zal geen enkele luisteraar onverschillig laten. Laat u verrassen en betoveren door de klanken van deze vier prachtige instrumenten. Op het programma staan hedendaagse componisten, afgewisseld met bekendere klassiekers en arrangementen.

Dokwerk Saxophone Quartet won de afgelopen jaren meerdere internationale wedstrijden, ze traden op in bekende zalen en zijn graag geziene gasten bij radio- en tv-shows.

Vrijdag 18 augustus om 14:00

Toegang Gratis


Schrijf je in!
+

Bedankt, je aanvraag is verzonden!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Gerelateerd aan dit programma
+
Zo bereik je ons →