← Terug naar programma overzicht

RSVP

Koop
hier je
kaartjes

OVERIG

EXPOSITIE

THEATER

MUZIEK

WORKSHOPS

East meets West Concert

◾ Datum:

15.12.2023

◾ Tijd:

20:00

◾ Locatie:

MAQAM

◾  

€10

Een samensmelting van westerse en Turkse muzikale meesterwerken. Met: Fatih Ince, Julia Tavit en Şükrü Kirtiş
No items found.

Ontdek de harmonieuze ontmoeting tussen oost en west tijdens het concert op 15 december 2023 om 20.00 uur in MAQAM.

 

Tijdens dit optreden brengen we bekende westerse en Turkse muziekstukken samen in een intieme presentatie. Ons doel is om een brug te slaan tussen de modale en improvisatorische speelstijl van Turkse muziek en de harmonische vorm van westerse muziek. Verwacht een programma met emotie en technische virtuositeit, waarbij we niet alleen de diepte van Turkse muziek verkennen, maar ook de pracht van walsen en diverse culturele volksdansen integreren.

 

Artiesten:

 

Fatih Ince:

Een getalenteerde qanun-speler gevestigd in Istanbul. Met ervaring in verschillende ensembles en optredens over de hele wereld, heeft hij samengewerkt met gerenommeerde musici gespecialiseerd in Ottomaanse muziek.

 

Julia Tavit:

Geboren in Istanbul, begon haar reis in de wereld van de piano op jonge leeftijd. Na het verfijnen van haar vaardigheden in prestigieuze instituten zoals de Mimar Sinan IstanbulFine Arts State Conservatory en de Manhattan School of Music, won Julia in 2018 de tweede prijs bij de New York Golden Classical Music Awards. Julia Tavit vervolgt momenteel haar Master aan het Codarts Rotterdam Conservatorium, waarbij ze wordt begeleid door Nino Gvetadze.

 

Şükrü Kirtiş:

Geboren in Amsterdam, ontdekte op jonge leeftijd de ney en groeide uit tot een virtuoze bespeler. Met optredens in gerenommeerde concertzalen en deelname aan programma's met het Nederlands Blazers Ensemble, heeft hij zijn sporen verdiend in solo-, kamermuziek- en koren ensembles.

 

Mis deze unieke muzikale reis niet. Reserveer nu jouw plek voor het "East meets West Concert" op 15 december 2023 in MAQAM.

Schrijf je in!
+

Bedankt, je aanvraag is verzonden!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Gerelateerd aan dit programma
+
No items found.
Zo bereik je ons →